Astrolog po vašoj meri

Naš tim čine veoma iskusni profesionalci, astrolozi, numerolozi i tarot tumači. Ako vam je potreban dobar astrolog ne tražite dalje – upravo ste ga pronašli!

Astrolog, numerolog, tarot tumač - Srbija, Nemačka, Austrija, Švajcarska

Darka Cvetković - Astrolog, numerolog, tarot tumač

Za Darku Cvetković se s punim pravom može reći da je „new age“ astrolog. Svoje znanje je praktično sticala od 14. godine, a usput ga je unapređivala iskustvom u radu sa velikim brojem izuzetno uspešnih ljudi, od kojih su mnogi prepoznatljiva lica iz domaće javnosti, estrade, politike, itd.

Ona je poznata po mnogim nastupima na televiziji, kao i po neverovatno preciznim prognozama koje je objavljivala u novinama i na različitim internet portalima. Njena reč svakako ima posebnu težinu, pa je mnoge poznate ličnosti smatraju svojim ličnim astrologom i tarot tumačem.

Stručna je i u oblastima kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom, kao i u tehnikama uklanjanja negativne energije. Specijalista je i za rešavanje ljubavnih problema, kao i svih drugih pitanja u različitim sferama života.

Ivana Milošević - Astrolog

Rođena je u znaku ovna 1979. godine u Beogradu. Astrologijom se bavi više od dve decenije. Svoje tekstove je objavljivala za „Blic“, kao i za „Blic ženu“, a učestvovala je i u pisanju „Velikog godišnjeg horoskopa“. U više astro centara je radila kao savetnik.

Bavi se izradom svih vrsta horoskopa: poslovnih i ljubavnih, godišnjih, natalnih, elekcionih, dok su joj uporedni horoskopi omiljena oblast astrologije.

Astrologiju smatra oruđem koje treba upotrebiti kako bi se iskoristile šanse i izbegli problemi.

Mirjana Milošević - Tarot tumač

Rođena je u znaku strelca 1981. godine. Tumačenjem karata i proučavanjem istih se bavi više od dve decenije. Počela je tumačenjem za porodicu i prijatelje, što je kasnije preraslo u ozbiljnu profesiju. Ona danas ima veliki broj klijenata koji gotovo svakodnevno koriste njene usluge.

Mirjana tumači različite tarot karte, najviše Rajder, Lenormand i Sibilla. Specijalista je za ciganske karte kojima se bavi praktično od samog početka.

Sanja Grubač - Tarot tumač

Za Sanju možemo reći da je kompletan i vrhunski tarot tumač. Njeni saveti su veoma dragoceni, a poznata je po tome što je uvek raspoložena da pomogne. Sve što joj kažete u privatnoj konverzaciji ostaje u potpunoj tajnosti. Ona je uvek od poverenja i potpuno posvećena rešavanju vaših problema i životnih situacija.

Ona koristi klasične tarot špilove, poput Marseljskog i Thoth tarota. Takođe poseduje veliko astrološko znanje, koje primenjuje u tumačenju tarota. Odličan je i numerolog, pa od nje uvek možete očekivati informacije tipa koji su vam srećni periodi, kao i astrološki aspekti.

Veoma je iskusna sa preko 30 godina rada, što je najbolja garancija da ćete kontaktom sa njom ostvariti odličnu komunikaciju, a ujedno dobiti sjajne i profesionalne savete.