Dnevni tranzit

Na astro nebu se gotovo svakodnevno dešavaju promene, u vidu tranzita određenih planeta i položaja zvezda. To utiče na senzitivnost određenih horoskopskih znakova, ali i na događaje koji se odigravaju kroz neminovnost dnevne astrološke konstalacije. Ovde možete pročitati o dnevnom tranzitu koji trenutno ima uticaj na neke od horoskopskih znakova. 

Tranzit – 21.3.2019.- Venera kvadrat Mars Tranzit

Venera kvadrat Mars povećava vaš seksualni nagon ali može prouzrokovati poteškoće u odnosima ako već postoji neka seksualna ili konkurentska tenzija. Međutim u zdravom odnosu u kojem oba partnera imaju jednako jak ego, ovaj tranzit može dovesti do perioda više uzbudljive seksualne aktivnosti.

Ako ste neudati, vaša povećana seksualna želja odgovara i atraktivnijoj auri. Međutim, ako se zabavljate treba da vodite računa da ne spustite standarde ili da se izložite riziku zbog vaše nestrpljive požude. Poslovi su sada verovatniji, ali ne i nužno trajnog karaktera.

Dakle u dobrom odnosu vaša ljubav se izražava kroz seks. Ali u teškim odnosima verovatnije je da će mržnja biti izražena zbog nagomilavanja seksualne frustracije. Ovo verovatno nije najbolje vreme da se razviju osnovni uzroci napetosti odnosa, jer je potreba za seksualnim zadovoljstvom toliko primarna da nadjačava sve ostalo.

Venerin tranzit kvadrat sa Marsom povezan je sa besom, nedostatkom samokontrole i impulsivnosti. Dakle, ako ste vecć nestrpljiva ili agresivna osoba, pokušajte da ne izgubite živce ako se suočite sa odbacivanjem. Kompromis će pomoći da se izbegne neprijateljstvo, ali tendencija da se pristane na bilo šta samo da bi došla do vašeg puta mogla bi dovesti do gubitka i žaljenja.

Postoje i drugi načini za sigurno izražavanje frustracija. Fizička napetost može biti oslobođena produktivnim načinima kao što je sport, vežbanje ili masturbacija. Tu energiju možete i kanalisati u kreativni rad kao što je vajarstvo ili ples.