Šta se dešava na nebu danas?

Na astro nebu se gotovo svakodnevno dešavaju promene, u vidu tranzita određenih planeta i položaja zvezda. To utiče na senzitivnost određenih horoskopskih znakova, ali i na događaje koji se odigravaju kroz neminovnost dnevne astrološke konstalacije. Ovde možete pročitati o dnevnom tranzitu koji trenutno ima uticaj na neke od horoskopskih znakova. 

TRANZIT – PUN MESEC i POMRAČENJE – 10.1.2020.

Pun Mesec 10. januara 2020. godine u znaku  Rak na 20 stepeni je i pomračenje ili eklipsa Meseca. Fokus astrološkog pomračenja u januaru 2020. godine je komunikacija zbog Sunca koji povezuje Merkur. Ali hladno je, nemilosrdno i opresivno zbog autoritarnog, diktatorskog uticaja Saturna i Plutona. Pomračenje Meseca u januaru je emocionalno veoma izazovno jer je Mesec tako pogođen. Ako ste osetljiva, plašljiva osoba, morate se zaštititi od nasilnika. Ako ste snažni, morate zaštititi ranjivije članove porodice i prijatelje. Ovo pomračenje favorizuje moćne i bogate. Najjači uticaj će imati na kardinalne znakove poput Ovna, Raka, Vage i Jarca.

Uran je direktan! – 10.1.2020.

Promena eruptira kako se pobunjenička planeta kreće napred

Revolucionarni Uran izazvao je neugodnu smirenost kada je 11. avgusta 2019. godine krenuo retrogradno, što nas je sprečilo da donesemo važne promene za koje smo osećali da piju ispod površine.

Ali sada kada se Uran okreće direktno 10. januara 2020., svi oni nagoni koje smo tada potiskivali izbija će na ličnom i globalnom nivou.

Uran je planeta šokova i iznenađenja, ali bio je inhibiran dok je bio u retrogradnosti. Prošlo je razdoblje relativne tišine, ali kada je to direktno možemo doživjeti i sjajne i uznemirujuće ideje i događaje.

Uran u Biku predstavlja iznenadne i neočekivane događaje, uključujući revolucionarne načine rukovanja i suočavanja sa novcem, kako u celoj zemlji, tako i širom sveta, koje smo tokom svog znaka videli u njegovo vreme. Dakle, ako mislite da je proteklih pet meseci bilo haotično, još niste videli ništa.

Ovo je sve deo vremena transformacije u kojem živimo i koliko god zastrašujuće bilo, takve promene su potrebne da bi se čovečanstvo preusmerilo na bolju budućnost. Idemo!