Šta se dešava na nebu danas?

Na astro nebu se gotovo svakodnevno dešavaju promene, u vidu tranzita određenih planeta i položaja zvezda. To utiče na senzitivnost određenih horoskopskih znakova, ali i na događaje koji se odigravaju kroz neminovnost dnevne astrološke konstalacije. Ovde možete pročitati o dnevnom tranzitu koji trenutno ima uticaj na neke od horoskopskih znakova. 

Mars Sekstil Uranus Tranzit – 22.05.2019

Mars sekstile Uran tranzit povećava vašu želju za zabavom i uzbuđenjem. Ovo je savršeno vreme za promene u vašem životu, jer će se dogoditi brzo i prilično glatko. Dodatna inicijativa, inspiracija i motivacija idealni su za početak teških zadataka ili stvari koje ste odložili. Možda ih ne završite sada, ali možete baciti loptu. Često je početak najteži korak, tako da iskoristite ovu impulsivnu energiju.

Odnosi takođe mogu imati koristi na sličan način. Imate smeo i seksualni apel da napravite prvi potez sa nekim za koga imate želje. Vi ćete privući ljude koji su nekako drugačiji. Mogu biti iz druge rase, kulture ili biti ekscentrični, zapanjujući. Iznad svega oni će seksualno stimulisati i začiniti vaš život.

Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može ojačati postojeću romansu. Ako ste iskusili probleme u vezi sa odnosima, a onda cenite odnose, iskoristite ovu priliku. Čak možete da otkrijete da vaš partner ima iznenađenje za vas.

S druge strane, ovo je takođe dobar trenutak da se odvojimo od odnosa koje osećate ograničavajući samoizražavanje ili slobodu. Ovo se odnosi i na poslove ili druge stvari koje vas zadržavaju od uspeha i sreće. Verujte svojim instinktima i ne bojte se reskirati. Sreća prati hrabre.