Karta LUDA – Dnevni Tarot

Karta LUDA

Danas ste puni energije i moze vam se desiti da se sami sebi nasmejete nekom sopstvenom lapsusu..Neće vas držati mesto. Spremni ste da se upustite u nešto novo, bez mnogo razmišljanja. Danas nećete biti potpuno jasni ni sebi ni drugima, ali ćete želeti da sledite svoje trenutne želje. Danas je isključeno racionalno razmišljanje i logika, pa opšte razumevanje od okoline ne očekujte.

Međutim, dan je energetski odličan za pokretanje nečeg novog, koje će vam se kasnije isplatiti. Vaše instiktivno JA vas navodi da se pokrenete i imaćete snage da se suočite sa teškoćama na jedan veoma poletan način. Dozvolićete sebi da se ponašate kao dete, jer onaj koji nema zacrtan cilj ne može ni skrenuti sa puta.

Ipak pripazite da vas neka na izgled bezazlena situacija ne iznenadi, pa upadnete sami u svoju zamku iz ne razmišljanja. Ukoliko preterate sa nezrelim ponašanjem, možete prouzrokovati poteškoće u svim sferama..Ova karta vam daje širinu da verujete sebi i da se oslonite na svoje instikte ali vas i upozorava da sami sebi morate postaviti granice.

Podelite ovo na društvenim mrežama!

Related Posts