Nedeljni horoskop

Naš nedeljni horoskop je autentičan, a nastao je kao proizvod svakodnevnog rada naših izuzetnih astrologa. On se oslanja na tranzite, ali i na konstantne karakteristike svih znakova. Ovaj horoskop se postavlja svake nedelje, a preuzimaju ga mnogi sajtovi i to u integralnom obliku.

Nedeljni horoskop za period od ponedeljka 10.06.2019. do nedelje 16.06.2019.

horoskop ovan

Zahvaljujući Merkuru u četvrtom polju privatnog biznisa, konačno ćete otvoriti posao koji ste čekali dugo. Devica može da vam pomogne oko ugovora i kontakta sa Bikom koji je menadžer u poslu koji vam treba. Sigurno ste dobri poslovni partneri, a za novac neće biti problem. Venera planeta ljubavi traži od Ovna više akcije kroz druženje, posebno kad bude ušla u znak Blizanci. Nekada se povlačite bez razloga, kao da vam prija samoća, volite taj neki unutrašnji mir. Bolove u vratu rešavajte yogom.


horoskop bik

Novac očekujte u petak, a sarađujte sa Ovnom ili Vagom. Jedan Rak pokušava da vam nametne svoj stav i energiju koja se vama u principu ne dopada. Saradnici koji nemaju tu pozitivnu agresivnost poput vas nisu dobri za poslovanje. Takve osobe morate da isključite iz projekta.  Ljubavni život ste stavili po strani. Slobodni Bik ima udvaranje jednog prezaposlenog Jarca. On vas jako zanima, ali je težak, povučen, ponekad zahtevan. Nervna napetost predstoji tokom cele nedelje.


horoskop blizanci

Pojačan uticaj planete Merkura i Urana koja traži brz um, brze reakcije na svaku situaciju koja je pred vama. Tako će i vaši poslovi biti na brzinu, bez nekih velikih razmišljanja, sve što donosi brz novac. Ova nedelja je dobra za ugostitelje, oni koji se bave hranom i zdravim životom. Vaš emotivni život je pomalo u senci, volite ljubav, ali niste sada preterano raspoloženi za vezivanje. Više volite brze, kratke veze koje su uglavnom povezane sa erotikom. Ako ste u braku onda se trudite da zadovoljite voljeno biće nekim putovanjem. Zdravstveno ste dobro.


horoskop rak

Vaš ljubavni život nije nešto poseban, kao da gubite tlo pod nogama, niste sigurni u osobu sa kojom ste, želite da se odvojite, ali vam to ne ide. Zbog toga možete biti manje efikasni na poslovnom planu. Morate da se skoncentrišete posebno pred kraj nedelje kad imate važne poslovne partnere sa kojima morate da odradite jedan projekat koji se tiče humanitarnog rada, unapređenju mladih, dece i bolesnih. Rakovi koji planiraju put u inostranstvo neka paze na putu posebno od nedelje. Zdravlje će biti bolje ako češće vreme provodite van kuće.


horoskop lav

Imate dobar  posao tokom sedmice ali isto tako morate da shvatite da radite dosta i uložete puno energije u projekat koji je pred vama. Morate da napravite balas sa saradnikom iz znaka Raka koji vas non stop blokira. U ljubavi ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku koje izostaje. Slobodni Lav ima bolje ljubavne aspekte. Odlična nedelja za zabavu, društvo, putovanje daće poznanstvo sa Bikom, a on očekuje apsolutnu vernost. Zdravstveno ste preumorni ali vas snaga ne izdaje.


horoskop devica

Možda vas neki vide agresivnom osobom ali nije tačno da ste takvi, vi samo imate cilj i znate kako da dođete do njega. Dok će drugi da se muče, razmišljaju, šta da rade vi uvek imate plan unapred. Dobri aspekti za bolji poslovni aranžman tokom nedelje sa Ribama ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. Vaš partner želi veću bliskost pa će vam priuštiti razne poklone, zabavu ili putovanje. Zdravstveno ste pod tenzijom zbog posla ali u principu dobro.


horoskop vaga

Koliko ste spremni na promene, novitete? Vaša mašta jeste otvorena ali čuvajte sve ideje i planove isključivo za sebe jer vas je lako preokrenuti i pokupiti ono što mislite da se ne može uzeti. Najbolja saradnja sa drugom Vagom i Lavom koji zna da vas isprati energetski. Partnerski odnosi su uglavnom pod kontrolom, sem što ponekad imate problem kada treba da izađete sa prijateljima pa se voljenoj osobi to ne dopada. Strah od gubtka stvara posesivnost. Zdravlje vam je dobro.


horoskop skorpija

Često ste sami u onome što radite.  Imate posao sredinom nedelje koji će vas odvesti na put. Važno je da imate dobru komunikaciju sa saradnicima, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja. Zahtevni ste prema partneru, smirite situaciju, jer će doći do velike svađe, često svoju nervozu iskaljujete, bez razloga. Da podignete nivo energije, vežbajte. Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije vezano za zdravlje.


horoskop strelac

Posao zahteva puno truda, novac vam je bitan tokom nedelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u svoje obrazovanje koje nije malo u principu ali uvek nešto treba više znati. Aspekat Merkura i Urana je dobar za obrazovanje. Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam, volite ljubav, daćete sve od sebe da se stabilizujete sa partnerom, čak ćete napraviti presedan, dozvoliti voljenoj osobi da putuje bez vas. Ako ste slobodni imate potrebu za više odmora, provoda. Zdravstveno se držite, vodite računa o sebi.


horoskop jarac

Merkur u Raku u vašem sedmom polju partnerstva, daje da poslovno razmislite o tome sa kim radite i koliko su vredni svi koji su pored vas. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Novac zarađujete brže i lakše. Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova.  Ukoliko ste slobodni, imate odlične aspekte tokom nedelje da uđete u vezu sa osobom sa kojom se poznajte preko prijatelja. Zdravstveno možete imati problem sa čulom vida.


Najvažnije za jednu Vodoliju da radi individualno, imate uvek dobre ideje. Posao o kom maštate ima realnu pozadinu da se ostvari. Novac očekujte preko Vage ili Jarca. Emotivno nemate vremena za rasprave, jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. Oni koji nisu u vezi neće biti raspoloženi za bilo kakavo zbližavanje. Jedna Devica će pokušati da vam se približi a za vas ne bi bilo loše da se opustite i prihvatite ljubav, jer ćete imati manje problema sa zdravljem, posebno sa kičmom.


horoskop ribe

Često izgubite kontrolu kada nije po naređenju drugih. Okrenite se svom unutrašnjem biću, slušajte svoju intuiciju. Merkur u vašem petom polju daće interesovanje za kreativan posao. Generalno se emotivno osećate zadovoljno i imate podršku partnera. Ribe koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu. Problem vezan za vene i vensku cirkulaciju proističe iz života koji živite, stanje emocija, posebno stresa i ne prihvatanje sebe.