Nedeljni horoskop

Naš nedeljni horoskop je autentičan, a nastao je kao proizvod svakodnevnog rada naših izuzetnih astrologa. On se oslanja na tranzite, ali i na konstantne karakteristike svih znakova. Ovaj horoskop se postavlja svake nedelje, a preuzimaju ga mnogi sajtovi i to u integralnom obliku.

Nedeljni horoskop za period od ponedeljka 15.04.2019. do nedelje 22.04.2019.

horoskop ovan

Venera je u znaku Ribe, znaka tajni, pa ćete biti više okrenuti zatvorenim, zabranjenim ljubavima, nego biti angažovani na poslovnom polju. To ne znaći da ste zanemarili svoju karijeru, ne, već se zalažete za kreativan, umetnički rad koji može da vas pokrene i učini popularnijim. Ovan koji traži ljubav moraće dobro da se potrudi. Ovo je predispozicija za strastnu vezu ali tajnu ljubav, nikako stabilnu. Ovan u braku brine o karijeri koja mora biti bespekorna. Sve ulažete u jačanje statusa. Zdravstveno ćete imati ozbiljan problem sa pritiskom.


horoskop bik

Mnoge poslove ćete nastojati da dobijete dobrom pričom, iako niste tip koji bi pričao ceo dan. Ako morate da se vezujete za neke ugovore onda ih pročitajte bar dva puta i pazite šta potpisujete. Bik mora da ostvari ozbiljnu vezu, jer ne može da funkcioniše na drugi način. Prijaće vam društvo Ribe ili Device. Ako ste u vezi sa Lavom onda vas očekuje povoljan emotivni period gde ćete imati osećaj stabilnosti i zadovoljstva. Zdravstveno možete imati problem sa venama.


horoskop blizanci

U ovom peridu Blizanci mogu tražiti pomoć prijatelja koji je energičniji, koji može da organizuje sve od početka do kraja program rada, zbog toga je najbolje da sarađujete sa Ovnom ili Strelcem, ovaj retrogradni Jupiter može vam doneti obnovu saradnje sa ljudima sa kojima ste nekada sarađivali. Vaša ljubavna zajednica trpi posledice vaše neinteresovanja, nije loše da se pokrenete kroz neki hobi ili druženje, da podignete nivo svesti da ste u braku ili vezi koja vam posle svih problema mnogo znači. Zdravstveno se dobro osećate.


horoskop rak

Dobar  period ako gradite karijeru. Nedelja za sve mlade žene koje žele da se istaknu u svom poslu, a biće i dobre zarade. Ukoliko ste muški Rak onda imate jaku partnerku koja vlada na svim poljima dok vama to najiskrenije ne smeta, uživate zajedno u plodovima uspeha. Emotivno Rakovi se vezuju za osobu koja je popularna ili se bavi poslom vezanim za decu. Ako ste u braku vaš ljubavni život podseća ponekad na pozorište u kući. Zdravstveno je potrebna mesečeva dijeta.


horoskop lav

Otputujete zarad dobrog poslovnog dila koji će vam omogućiti vaši prijatelji iz inostranstva. Ne  menjate delatnost. Ostatnite da radite poslove koje su vam lakši za vaše fizičko telo. Imate nedelju pred sobom gde možete zaraditi veliki novac. Ljubav vam je kao pesma, mada nije baš tako. Sunce u kvadratu sa Saturnom tokom nedelje može biti opterećenje za Lava ali Lav je znak koji zna kako to da iskoristi. Biće odvajanja od partnera ali ne i raskid. Zdravstveno se pazite padova, povreda.


horoskop devica

Vaša ambicija će se isplatiti a povezanost sa drugim zemljama vam omogućava da radite nešto što ste dugo čekali ali i želeli. Devica voli zemlje beneluksa pa će najverovatnije tamo napraviti dobre konekcije. Vreme je da sretnete negok ko je ljubav vašeg života. Ako upoznate Vodoliju onda se spremite na urnebesan provod, ukoliko vam Ovan preda srce sigurno će strast biti imperativ. Ali najviše se slažete sa svojim zemljanim znakovima koji poznaju vaš miran temperament a dobar karakter kad je drugima pomoć potrebna. Zdravstveno nemate probleme.


horoskop vaga

Lepa vest za Vage da će doći do pomirenja sa partnerom ako ste bili u lošem odnosu, zbog dobrog aspekta Venere ali vodite računa da ne uprskate jer ljubav sa vatrenim znakom je ipak vatra pa su sukobi uvek negde na granici. Ako ste odlučili da budete sami i provodite slobodne dane sa prijateljima niste mnogo pogrešili, ali teško da ćete biti sami. Vagu uvek neko zavodi a ona voli da šarmira. Poslovno ste dobro na poziciji jer jedino sa te tačke gledišta možete realno da sudite. Zdravlje vam je povezano sa žlezdama.


horoskop skorpija

Rad sa starijim osobama može vam doneti na neki način blagostanje u finansijskom smislu. Vi ste neko ko zna da odabere dobre poslove a da se pritom mnogo ne umorite. Iako u poslednje vreme imate planove za inostranstvo savet vam je da odložite, bar ove sedmice. Vaš bračni život je pun tajni. Skloni ste aferama, uživate u tajnama, skrivanju, traženju nekim neobičnim iskustvima. Ako tražite iskrenu ljubav, onda je ona pored Raka. Donji deo kičme osetljiv.


horoskop strelac

Posao koji radite nije ni malo lak niti je tu potrebno biti tolerantan. Baš naprotiv, traži se veliko znanje, energičnost, brzo kretanje. Onda se pitate pa zašto biti dobročinitelj? Jednostavno zato što ste vi u svojoj prirodnoj misiji neko ko može druge da izvede na put. Vama će biti lakše ako pomognete saradnicima, ukažete na greške. Strelac u braku može da bude zadovoljan jer ima sve ali pazite ipak na komunikaciju zbog aspekta sa Merkurom u kvadratu. Oni koji traže ljubav pronaćiće je negde daleko, na poslovnom putovanju. Potrebno je da se uradi kontrola krvne slike.


horoskop jarac

Potrudite se da biste izvukli bolje rezultate. Na poslu ste kritikovani da su vam rezultati rada mali ali to naravno ne znači da ste loš radnik, samo ste počeli da gubite interesovanje, jer kod Jarčeva koliko novca toliko i entuzijazma. Ako posao nije kako treba onda se okrećete ljubavi, posebno za vezu sa Lavom koji može da vas razvedri i pokrene iz ustaljenosti. Jarac u braku mora da povede o stanju u kući jer su svađe moguće, ne volite kada je razdor u domu, to vas čini nesrećnim i depresivnim. Zdravlje držite pod kontrolom.


Dobićete dodatnu energiju i inspiraciju. Mnoge Vodolije će biti u prilici da se bave poslovima pisanja, obrazovanja, predavanja. Važno je da imate strpljenje a zarade će biti. Ne žurite da vam se sve desi u jednom danu, vreme je vaš prijatelj. Ako ste u braku onda vam predstoji odmor, uživanje, sanjarenje. Ukoliko ste sami potrebno je da se aktivirate sa prijateljem rođenim u znaku Raka. Rak je kreativan pomoći će vam da se oslobodite emotivne blokade. Zdravstveno pazite na raspoloženje.


horoskop ribe

Kreativan rad sa osobama koji traže pažnju, umetnički izraz su pravi izbor za vas. Imate priliku da tokom nedelje posetite jedan poslovni centar koji će vam pružiti inspiraciju za dalje. Vi ste pokretačka snaga a kolege su uz vas. Ne muči vas zarada, novac kako bi poboljšali kućni budžet i stanje u domu, imate ga čak previše ponekad. Ribe u braku su raspoložene za velike emocije. Zdravstveno je potrebno da se držite saveta lekara koji često izbegavate.