Nedeljni horoskop

Naš nedeljni horoskop je autentičan, a nastao je kao proizvod svakodnevnog rada naših izuzetnih astrologa. On se oslanja na tranzite, ali i na konstantne karakteristike svih znakova. Ovaj horoskop se postavlja svake nedelje, a preuzimaju ga mnogi sajtovi i to u integralnom obliku.

Nedeljni horoskop za period 25.5. – 1.6.2020.

Opšte značenje za sve znake

Mlad Mesec u Blizancima će formirati dobar aspekat, takozvani trougao sa Saturnom koji daje obnovu. Posle dugog perioda pandemije koronavirusa vreme je da se vratimo u normalu. Ovo je prilika da se obnovi energija, emocija i naša kuća i porodica. Najbolje mogu da osete oni koji su rođeni u znaku vazduha Blizanci, Vaga i Vodolija. Ovan, Lav, Strelac mogu da poprave svoj status kroz vezu, brak, dok će vodeni i zemljani znakovi morati da rešavaju situaciju kroz posao i imovinu.

horoskop ovan

Nemate previše problema kako da zaradite već kako da steknete dobre saradnike koji će da nastave vaše delo. Vi ste šarmantna osoba pa možete da očekujete uspeh gde god da se pojavite. Čuvajte se neprijatelja koji su često u vašem okruženju. Emotivan život vam je otvoren za nove ljubavi. Ako ste u braku partner će preterano brinuti o vašim finansijama misleći da grešite. Ali vi ste veoma pažljivi i razmišljate o svakom koraku. Zdravstveno možete biti previše napeti.


horoskop bik

Ne razmišljate o umoru i preteranom radu. Imate sve uslove da zaradite odlično. Morate da obratite pažnju na saradnika u znaku Blizanci koji može da vam napravi izvesne probleme svojim brzopletim nerazmišljanjem. Čuvajte novac za dalje poslove koje morate da pokrenete. Emotivno bi trebali da se okrenete ljubavi sa Vodolijom. Iako hirovita ona vam unosi radost u život, promene koje vi generalno ne volite ali su vam potrebne. Zdravstveno povedite računa o štitnoj žlezdi, nervoza vam je sve veća i veća.


horoskop blizanci

Krajem nedelje ćete imati više šanse da se okrenete nekim poslovima koji će vam omogućiti bolju zaradu. Posebno Blizanci koji se bave nekretninama mogu da očekuju povoljnosti na tom planu. Nećete imati problem na tom putu jer ionaka se stalno vraćate na neke stare ponude, uvek imate nešto novo da završite. Bolja vam je energija ako ste u braku. Blizanci koji traže svoju idealnu novu ljubav mogu očekivati da će upoznati divnu osobu punu pozitivne vibracije i lepih manira. Zdravstveno obratite pažnju na vene.


horoskop rak

Vi ste svakako neko ko može da iznese dobar deo posla bez pomoći drugih ali pazite da ne preterate jer možete da napravite grešku. Ukoliko ste sami i nemate partnera, morate da sagledate zašto je to tako. Preterani egoizam nikome nije dobro doneo. Rak u braku ili vezi mora biti oprezan. Ukoliko morate da potpisujete ugovor koji se tiči vas i osobe sa kojom živite onda odložite taj projekat. Doćiće vreme za to već posle težih uticaja planeta koji moraju da prođu. Zdravstveno ste dobro.


horoskop lav

Imate podršku kolega što je ujedno i prednost da budete unapređeni. Ako ćete da pravite važne ugovore onda ostavite to za petak ili od naredne sedmice. Velike su šanse za tajnu ljubav. Najprivlačniji vašem oku i duhu su Ovan, Vodolija ili zanosna i šarmantna Vaga. Lav u braku ima prednost a to znači da uživa u ljubavi i zajedničkoj sreći. Primer možete biti i svojim prijateljima koji često pokušavaju da vas imitiraju. Na zdravlje ne brinete jer mislite da možete bez kontrole kod specijaliste ali savet je da ipak, odete.


horoskop devica

Zadovoljni ste finansijama. Nije neki veliki novac ali svaka zarada i priliv finansijski je važan i znače vam. Tokom sedmice iz dana u dan po malo novca kuca na vrata budžeta. Posao vam je zahtevan ali vi ste neko ko zaista želi da zablista pa ćete i tu biti dominantni na svoj način. Vredni, radni i uvek kontrola. Emotivno vaš život kreće u novom pravcu. Nećete biti usamljeni već puni entuzijazma. U tome će vam pomoći jedan Rak. Ako ste u braku sa vodenim znakom Rak, Ribe ili Škorpija onda ćete sigurno imati problem sa ljubomorom. Zdravstveno ste dobro.


horoskop vaga

Vi volite da se krećete. Bez automobila nikako da se uputite u bilo kakvu organizaciju. Potrebna je brzina, dobra organizacija, jaka volja koja vama prirodno pristaje. Na emotivnom polju ste dosta hladni. Latentna rezervisanost može da vas odvuče od lepih druženja i poznanstva. Menjajte takav stav. Udvaranje jednog Strelca nikako da propustite. Ako ste u braku sve prepustite voljenoj osobi jer ona najbolje poznaje vašu dušu i temperament. Ukoliko želite da bolje komunicirate onda birajte vikend. Raspoloženje je svakako veće. Zdravstveno imate problem sa viškom kilograma.


horoskop skorpija

Ove nedelje prepustite sve jednom Raku ili Vagi. Možda će vam u početku izgledati da nisu toliko sposobni da urade nešto ali varate se, samo im je potrebna podrška. Vaš posao koji planirate može biti i posao budućnosti. Potrudite se što više. Emotivno ste pred važnom odlukom. Da li da uđete u brak sa osobom sa kojom imate dosta kratku vezu ali veoma strasnu i punu emotivnog uzbuđenja. Ukoliko ste u braku onda morate da unesete više strasti a manje posesivnosti u svoj odnos. Zdravstveno možete imati migrene koje su razlog vaših opterećenih misli.


horoskop strelac

Vaša snaga je u vama u vašem umu. Iskoristite sve svoje potencijale koje imate. Budite uporni jer to će vas odvesti na pravi put da dobro zaradite. Šta bi vas više od toga interesovalo. Očekujte iznenađenje u obliku emocija. Dobićete  i više nego ste mislili da možete. Partner sa kojim živite je iskreno zaljubljen, veran i odan. Ukoliko ste i dalje slobodni onda ćete dobiti ponudu od prijatelja za dobar provod, noćni život koji će vas vratiti u normalu. Volite slobodu ali potajno maštate o novom poznanstvu. Zdravstveno problem sa kostima.


horoskop jarac

Razmišljate šta biste mogli da pokrenete da bi se osećali bolje. Vaše jedno pitanje daje više od dva odgovora. Puni ste planova različitog profila. Ako se okrenete koncentaciji ili savetu nekog Ovna, Lava ili Vage moćićete da pronađete izlaz koji vas vodi na pravi put uspeha. Emotivan život vam je bolji. Tu ste stabilni kao i uvek nastojite da držite sve u svojim rukama i to vam pomaže da se održite i budete srećni. Ukoliko ste slobodni a tražite novu ljubav jedna Vodolija koja je mlađa od vas može da vam promeni životni put. Zdravstveno obratite pažnju na stomak.


Ako krenete u preteranu analizu onoga što ste uradili par nedelja iza vas onda će to biti veoma naporno  svima oko vas pa i vama u jednom trenutku. Važno je imati pozitivan stav, tako ćete prevazići otežanja koja su uvek izvesna u takvim momentima. Ukoliko želite da se posvetite ljubavnom životu tokom nedelje onda bi bilo dobro preko vikenda da se opustite i izađete u društvu jedne Vage ili Device. Ako ste u braku ili vezi imaćete lepo druženje i komunikaciju. Zdravlje vam je povezano sa gornjim delom tela, grudni koš.


horoskop ribe

Ukoliko radite u nekoj državnoj instituciji očekujte unapređenje ili bar predlog za unapređenje. Druga i treća dekada ovog sazvežđa neće imati većih problema sa finansijama. Emotivno ste vezani za osobu koju je potrebno stalno gurati u neku vrstu  dobrog  raspoloženja. To vam pomalo smeta ali kako ste osoba koja ima samilosti za druge sve ćete uraditi za voljenu osobu, po ceni da vama bude loše. Ribe u braku nek očekuju kraći put. Zdravstveno ste dobro ali pazite na disajne organe.