Nedeljni horoskop

Naš nedeljni horoskop je autentičan, a nastao je kao proizvod svakodnevnog rada naših izuzetnih astrologa. On se oslanja na tranzite, ali i na konstantne karakteristike svih znakova. Ovaj horoskop se postavlja svake nedelje, a preuzimaju ga mnogi sajtovi i to u integralnom obliku.

Nedeljni horoskop za period od ponedeljka 19.08.2019. do nedelje 25.08.2019.

horoskop ovan

Kao da imate previše ili ste ostavili mnogo posla od prošle nedelje, vreme je da se posvetite saradnicima. Vi imate dobru organizaciju posla, a drugi bi trebalo da prate taj proces. Emotivno niste na lošem putu, pokazali ste svima koliko ste dobar supružnik, partner je ponosan na vas, a drugi vam zavide, važno je da imate strpljenje. Imate čast da upoznate jednu divnu osobu umetničkog talenta, ukoliko ste slobodni. Potreban vam je odmor po mogućnošću odlazak na more.


horoskop bik

Teško da ćete sebe ubediti da vam neke stvari nisu bitne, ali teško da vas i vaši saradnici ubede u tako nešto. Vi kad krenete da radite tu nema prestanka. Privlače vas nekretnine i to je realan put do dobre zarade. Sačekajte kraj naredne nedelje, imaćete zanimljivu poslovnu ponudu sa osobom iz Italije. Emotivno se nalazite u nekom zatišju, morate da se okrenete komunikaciji kako biste pokrenuli bolju klimu u zajednici. Očigledno da vam to fali previše. Zdravstveno se dobro osećate.


horoskop blizanci

Očekujete da se nešto pokrene jer je to već duži vremenski period potrebno. Imaćete veoma važne promene po pitanju preseljenja firme. Svakako iskoristite vikend za dobro poslovanje i zaradu koja će biti veća. Partneru je teško da prihvati vaše odsustvo zbog posla, ali prihvatiće svaki kompromis kako bi vaša zajednica nastavila da funkcioniše u miru.  Ukoliko ste sami imaćete susret sa osobom iz znaka Lav. Čuvajte se nesporazuma. Dobro se osećate pored svih obaveza koje imate.


horoskop rak

Konačno ste stabilni i imate sve mogućnosti da se okrenete nekim lakšim razmišljanjima za dalju budućnost. Zadaci koji su pred vama tokom ove nedelje su rešivi pomoću saradnika koji vas vole i cene. Ukoliko ste slobodni imate ljubavni susret sa osobom iz znaka Ribe. Možda je neko iz prošlosti pa će vam to vratiti lepe dane i sećanja. Rak u vezi mora da obrati pažnju na ponašanje, previše ste opušteni i kao da ste totalno slobodni, bez obaveza. Zdravstveno samo voda može da vas izleči.


horoskop lav

Čekate da se okrenete svaki čas i odete. Vaš odnos sa nadređenim je sve lošiji iz dana u dan, malo strpljenja imate, ali biće sve pozitivno ako ostanete još koji dan strpljivi kako biste mogli da se organizujete na nešto bolje. U ljubavi imate problem ako ste u vezi sa Ribom ili Vodolijom. To trenutno nije dobar izbor za vas jer vam oni oduzimaju pozitivnu energiju. Gledajte da se rešite takvih osoba kako bi mogli da upoznate pravu ljubav. Zdravstveno imate jak optimizan koji vas štiti.


horoskop devica

Preterujete u svemu. Nije potrebno samo da radite, budete hvaljeni već da prepoznate značaj vašeg učešća u tome  što radite, previše ste odana osoba. Ova sedmica vam može biti teška više na nekom psihičkom nivou nego na fizičkom. Stoga čuvajte nerve. Emotivno ste u vezi koja je puna strasti. Očekujete da to tako i bude. Devica u braku je puna optimizma da će odmor provesti na lepom putovanju sa supružnikom. Zdravstveno ste dobro.


horoskop vaga

Kad donesete odluku onda sve ide lakše. Vi ste veoma poslovna i aktivna osoba. Niste neko ko sedi i čeka. Druge znate da pogurate, a onda stradate jer se preterano dajete. Emotivno, šta god, dali ste u braku ili vezi imate vikend odličan za opuštanje u dvoje. Ako ste u bračnoj zajednici odmah se spremite i idite negde na put jer vas to jedino odmara i puni energiju. Ukoliko ste slobodni možda će vam se jedan Ovan učiniti zanimljivim za priču i izlaske. Zdravstveno ste bez većih problema.


horoskop skorpija

Posao vam dobro ide tokom nedelje. Povoljan aspekat za one koji rade u javnim uslugama. Imate snage, energije i elana da se izborite sa svim problemima ispred vas. Uspeh vas čeka u utorak. Emotivno, ako razmišljate o  nekoj važnoj prilici, susretu morate biti smireniji i skoncentrisani. Nije tako lako doći do nečega. Slobodni pripadnici ovog znaka očekuju ljubav da im se desi. Po aspektu morate biti brži, ambiciozniji manje razmišljajte o materijalnim stvarima. Zdravstveno ste skloni povredama.


horoskop strelac

Tokom nedelje obratite pažnju na novac i ulaganje, vašu senzitivnost prenosite na radni prostor. Saradnici pod vašim uticajem mogu postati daleko odgovorniji, posebno onima kojim manjka energija u rešavanju zadataka odgovara da ih vi usmeravate. Važno je da pazite na finansije i odliv novca koji zarađujete gde je dobro usmeriti. Emotivno ste zadovoljni sa osobom koja je rođena u znaku Vage ili Device, to su prave veze za vas. One vas drže a istvovremeno daju nežnost. Zdravlje vam je povezano sa čulom vida.


horoskop jarac

Odmorite se jer ćete od jeseni imati dosta posla koji će vam zadati muke. Ne u smislu da ga neće biti  ili ćete ostani nezaposleni, ne, već da ćete imati i previše posla a moraćete dosta toga sami da obavljate. Ali kao i uvek Jarac mora najveći deo dana da provede u radu. Emotivno ste u vezi koja vas opušta i to je dobro za vaš temperament. Ukoliko ste imali raskid sa jednim Rakom, znajte da nije još uvek kraj toj vezi. Verovatno se vraćate ponovo. Zdravstveno ste opterećeni telesnom težinom.


Loše se osećate kada nemate novac. Ako želite dobiti onda morate biti kreativni. Kao da upadnete u neku vrstu melanholije ili čak i lenjosti. Potrebno vam je da vas uvek nešto pokreće. Ukoliko ste sami onda ćete imati poznanstvo sa osobom koja je starija od vas ali verovatno u braku ili dužoj vezi. Ako ste vi u braku onda ste pod pritiskom partnera, stalno vas ispituje. Zdravstveno je dobro da trenirate sa još nekim od prijatelja. Prijaće vam društvo.


horoskop ribe

Volite umetnost na sve načine. Mars, Sunce i Venera u znaku Lav donosi nešto što je pozitivno. Pokrenite se na zanimljiv rad, biće novca, dobrih ponuda, potpisivanje ugovora. Emotivno morate da se izborite za svoje mesto u braku. Pomalo ste krijete ili totalno zapostavljate bračnog partnera. To nije dobro ali vaša priroda teži samoći. U svakom slučaju kad budete spremni prepustite se ljubavi. Družite se više, ukoliko nemate partnera. Koristite alternativnu medicinu za izlečenje.