Za Webmastere

Astrosky servis svim webmasterima i vlasnicima sajtova potpuno besplatno pruža mogućnost embedovanja dnevnog horoskopa. Sve što tražimo za uzvrat je jedan dofollow backlink.

Naš horoskop je izuzetno kvalitetan, a sastavili su ga iskusni astrolozi, koji se tim poslom bave praktično decenijama. Horoskop sadrži sekcije posao, ljubav i zdravlje za sve znakove. Veoma je zabavan i korisnici vole da ga čitaju svakodnevno.

Ako želite da ga ubacite na svoj sajt, sve što treba da učinite jeste da nam se javite na 060/4-838-838, kako bismo dogovorili saradnju i kako bismo pripremili custom kod samo za vaš sajt. On se veoma lako ubacuje na bilo koji CMS ili HTML stranicu. Naravno podržan je i WordPress, a ako je potrebno možemo vam pomoći da ga ubacite.

Nakon ubacivanja na stranicu, možete da ga linkujete sa menija, ili sa nekog bannera ili widgeta. Ako vam više odgovara banner, pripremili smo nekoliko različitih dimenzija, pod uslovom da želite da koristite naš banner umesto svog. To je već na vama da odlučite. Nama apsolutno ne smeta kako ćete da linkujete tu stranicu.

Možete nas kontaktirati i putem sledeće forme. Javićemo vam se veoma brzo.

Opcioni banneri za vašu stranicu horoskopa: