Žena u ulozi ljubavnice

Otkrivamo vam tajnu ljubavnog i intimnog života žene Zodijaka. Shodno svom karakteru i temperamentu, svaka žena u svom horoskopskom znaku ima drugačiji pogled na muškarce.

Indeks: 

Ovan / Bik / Blizanac / Rak / Lav / Devica / Vaga / Skorpija / Strelac / Jarac / Vodolija / Ribe

Žena u znaku Ovna i njena uloga kao ljubavnice

Ako ste uspeli da osvojite srce žene koja je rođena u znaku Ovna, onda treba da imate na umu da je ona odlučna i direktna u svojim namerama. U nekim situacijama mogu delovati drsko i antipatično i na prvi pogled može izgledati da uopšte ne vole muškarce. Ali to je samo maska jer ove su osobe ustvari besprekorne glumice koje su u isto vreme šarmantne i veoma temperamentne.

Ako uspete da probudite emocije kod žene Ovna znajte da su one po prirodi nepredvidive i taman kada pomislite da su hladne i bez emocija, mogu vas iznenaditi svojim uzbudljivim karakterom. Velike su avanturistkinje i nikada ne gledaju prošlost već su isključivo skoncentrisane na budućnost.

Pripradnice ovog znaka su vrlo strastvene i vole da preuzmu inicijativu kada je ljubavni život u pitanju. Ako shvatite da ne možete da izađete na kraj sa takvom ženom, onda je bolje da se sklonite jer žena Ovan voli da bude glavna u vezi, a pored toga ume da oseti i preveliku dozu ljubomore pa svađe i prepiranja joj nisu problem i zbog svoje tvrdoglavosti će se truditi da uvek sve probleme reši u svoju korist.

Ako vam ne smetaju ožiljci onda je pustite da se razigra jer kada je zaljubljena, žena Ovan postaje najživlja, a Mars, planeta koja podstiče strastvenost kod ovog znaka, učiniće da maksimalno uživa u ljubavi i da zrači svojim šarmom.

Ovim ženama je bitno da pronađu osobu koja će njihov žustri temperament ukrotiti nežnošću i koja će prepoznati u kakvim situacijama treba da preuzme inicijativu i da se postavi autoritativno.

Žena Bik – zavodljiva i zahtevna ljubavnica

Ovim znakom vlada planeta Venera koja kod žena rođenih u ovom znaku budi energiju i potrebu za nežnošću. Kada se nalaze u društvu muškaraca ove žene zrače pozitivnom energijom i plene svojom pojavom.

Svesne su svoje ženstvenosti i ne kriju to. Ako vide muškarca koji ih na prvi pogled privuče, svojim šarmom i senzualnošću će se potruditi da ih privuku sebi i ostvare kontakt sa njim ne obazirući se na moguće posledice.

U vezama se ponašaju zahtevno i traže potpunu pažnju partnera, ali to ih ne opterećuje previše jer su svesne svog izgleda i znaju da mogu manipulisati. Ne osećaju ljubomoru kada je ljubav u pitanju i morate ih dobro isprovocirati kako bi osetili njihov bes.

Svakog muškarca ostave bez daha svojom vedrom pojavom i ponašanjem i zbog toga znaju da se uključe u svaki razgovor i situaciju. Žena Bik ništa ne prepušta slučaju. Svesna svog izgleda, uvek će se truditi da ostavi najbolji mogući utisak na ljude oko sebe, pogotovo na one koji joj se dopadaju.

Muškarac koji uspe da osvoji njeno pomalo egocentrično srce moraće stalno da se trudi da joj ugađa, poklanja razne sitnice, poklone i da joj deli komplimente. Ženu Bika je teško razljutiti jer će uvek pronaći način da opravda svoje postupke.

Muškarci treba da budu svesni da se ove žene nikada skroz ne prepuštaju u vezi sve dok ne budu potpuno sigurne da su napravile pravi ljubavni izbor. Ako se to desi onda je sigurno da će težiti ka tome da održe dugu, iskrenu i stabilnu vezu. Tada njihov život počinje da dobija potpuno drugačiji smisao, beskrajno uživaju u ljubavi i prepuštaju se pažnji partnera.

Šarmantna i duhovita – žena Blizanac

Ovakva žena teži da pronađe muškarca koji će moći da ide u korak sa njom, naručito na intelektualnom nivou. Veoma joj je bitno da pored sebe ima partnera sa kojim će moći da razgovara o nekim ozbiljnijim temama.

Njen karakter odiše duhovitošću i šarmom i zbog toga je pravi magnet za muškarce. Prosto je rođena da osvaja jer je provokativna i društvena. Njen partner se lako može umoriti zbog njenih čestih i naglih promena raspoloženja. U stanju je da se naljuti zbog neke sitnice.

Često parnter ima osećaj da je u isto vreme sa dve različite osobe. Ume da bude veoma proračunata, oprezna i u ljubavi nikad nije previše romantična. Sklona je da manipuliše i u vezi se ponaša lukavo i najbitnije joj je da njoj bude dobro, da se oseća prijatno i od svog partnera zahteva potpunu vernost.

Ne vezuje se previše za samo jednu osobu, prati svoje emocije samo do određene granice i nakon toga je sklona da se povuče u sebe. Osobe rođene u ovom znaku ne vole muškarce koji ne žude za avanturom i zabavom jer njenoj maštovitosti i radoznalosti je potrebna osoba koja će je pratiti i podržavati u svim odlukama.

Odlično kontroliše svoje emocije kada je ljubavni život u pitanju, ali kada se prepusti emocijama postaje temperamentna, vatrena i senzualna zavodnica, ali čim zatreba svoj karakter može da okrene u totalno drugu krajnost i da postane proračunata i hladna.

Žena Rak – najopasnija zavodnica Zodijaka

Žene rođene u ovom znaku su veoma intrigantne, privlačne i fascinantne. Njihov zaštitnik je Mesec koji je sam po sebi nedokučiv pa se isto to može reći i za žene koje su u ovom znaku.

Njihovo raspoloženje može varirati i njihova senzitivna ličnost može biti veoma nezgodna i u nekim situacijama i neprijatna. U jednom trenutku mogu biti raspoložene i duhovite, a već sledećeg trenutka ako im partner kaže nešto što one protumače kao loše, može se desiti da se naljute i rasplaču.

Onog trenutka kada bude sigurna da je pronašla ljubav svog života, daće sve od sebe da usreći partnera. Iako ponekad izgleda vrlo detinjasto i luckasto, žene rođene u ovom znaku su mnogo više sigurnije u sebe nego što to izgleda. Samim tim, umeju biti ljubomorne, ali će se truditi da ne osuđuju već samo prate svoja osećanja.

Ove osobe su vrlo osećajne i po prirodi melanholične i sposobne su da u kratko vreme promene puno emocija. Žena Rak očekuje od svog partnera da je uvek poštuje, voli i ne trpi osobe koje su sklone svađama i zbog toga ponekad beži od partnera sa kojim se ne slaže na svim poljima.

Često je vrlo stidljiva i nikada neće napraviti prvi korak iako joj se neko dopada i zato traži partnera koji je dovoljno hrabar da joj priđe i osvoji je svojom duhovitošću i neprestanom pažnjom. Zbog svoje stidljivosti i povučenosti deluju kao da u sebi nemaju ni trunku strasti, ali njihov izgled vara jer one samo žele da pored sebe imaju muškarca koji će im pomoći da na najsuptilniji način oslobode svoju skrivenu strast.

Žena Rak uvek traži partnera sa kojim će moći da se emotivno poveže i ako pronađe to, dozvoliće partneru da je vodi sve dok bude osećala potpunu vernost i posvećenost.

Samouverena Lavica i njeno ponašanje u ljubavi

Žena Lavica je sigurna u svoje postupke, uvek blistava i senzualna i trudiće se da to svima dokaže i pokaže. Kada takva žena uđe u prostoriju, sigurno ćete je primetiti jer će se potruditi da ostavi snažan utisak svojim ponašanjem i samopouzdanjem.

Žena Lav je strastvena, zagonetna i često dramatična jer upravo na taj način skreće pažnju na sebe i to joj veoma godi. Zbog svoje duhovitosti i dinamičnosti muškarci se lako zaljube u njih. Obožavaju da flertuju i čak iako su u skladnoj vezi, vole da je drugi muškarci obasipaju komplimentima.

Ne voli da je drugi kritikuju i zato neće pažnju pridavati ljudima koji joj neće laskati i posmatrati je kao da je jedina osoba na svetu. Naviknute da u svemu budu prve i da vode glavnu reč tako isto očekuju i od partnera u vezi. Traže partnera koji će im dozvoliti da budu dominantne i koji će im se diviti u svakom trenutku.

Jedina mogućnost da se malo racionalnije ponašaju je ako pronađu pravog muškarca koji će je obasipati pažnjom, truditi se da bude romantičan i duhovit. Kada se zaljubi, ulažu svoj maksimum u vezu i posvećuju se osobi sa kojom su, ali ipak uvek na umu moraju imati neku nepismenu potvrdu da su one najbolje i glavne u vezi.

S obzirom na to da su u svemu što rade neustrašive i energične, zbog te beskrajne sigurnosti koja izbija iz svake njene pore, žena Lav bi prosto mogla da uništi muškarca koji je pored nje, a koji nije u mogućnosti da joj se posveti onako kako ona želi. Donekle traži osobu sa kojom će moći da se takmiči i kojoj će moći da dokaže da ipak ona zna sve najbolje.

Devica u ljubavi

Pripadnice lepšeg pola rođene u ovom znaku su veoma specifične. Njih nije lako zbuniti i uvek će stajati čvrsto na zemlji i racionalno će razmišljati. Osobe u ovom znaku su nežne i osetljive, ali i odlučne i trudiće se da ostvare svoje ciljeve po svaku cenu.

Zbog svoje domišljatosti retko će se desiti situacija kada će ostati bez inspiracije. Ove žene od partnera očekuju vernost i veoma su zaljubljive prirode, ali i pored toga trudiće se da što duže ostanu sa partnerom ako on to zaslužuje i ako stekne njeno poverenje.

Parola žena Devica je: oprostiti, ali ne i zaboraviti. Partner će morati težiti perfekcionizmu jer one u svemu vole da vode glavnu reč i najviše vole da detaljišu i analiziraju. Za njih je romantika veoma bitna, ali su po prirodi veoma probirljive i praktične i radije će odlučiti da budu same nego da budu sa osobom koja ne ispunjava njena očekivanja i koja u sebi nema ono što ona očekuje, a to je težnja ka savršenstvu, organizovanost i spremnost da je saslušate.

Iako su poznate po tome da uvek daju svoje racionalno mišljenje, Device su veoma ranjive i neka rečenica koju partner izgovori ih može jako povrediti i nakon toga će im trebati puno vremena da se razvedre. Njeno koračanje ka slatkim strastima je sporo i otežano, jer svaku situaciju mora da analizira, ali jednom kada odluči da se prepusti emocijama Devica će učiniti sve kako bi usrećila svog partnera.

Svoju strast će ispoljiti tek onda kada bude sigurna da je pronašla pravu osobu, a muškarac koji će privući takvu osobu treba da bude ozbiljan i da bude posvećen samo njoj. Device su takve, opustite se i uživajte!

Ljubavni život žene Vage

Zbog svoje harizme i prijatnog stava prema drugim ljudima, žene rođene u znaku Vage će uvek zaintrigirati druge. Njeno lepo lice je nemoguće ne primetiti i već pri prvom susretu će očarati muškarca. Ove osobe je lako voleti jer su veoma komunikativne i društvene. Uživaju da zavode svojim ponašanjem i vole kada im muškarci poklanjaju previše pažnje i poklona.

Glavni adut u ponašanju im je prefinjenost koji ne gube čak ni u intimi. Svojim racionalnim razmišljanjem su u stanju da žestoku raspravu pretvore u miran razgovor. Ovim znakom vlada Venera koja je ujedno i boginja ljubavi.

Za Vagu je zavođenje umetnost i samim tim posebno mesto je rezervisano za lepotu jer teže da dostignu harmoniju u ljubavi koja će biti upotpunjena lepotom. Ove osobe uživaju u predigri i u činjenici da su voljene.

Međutim kada se razočaraju mogu otići u skroz drugu krajnost jer su veoma ranjive i mnoge stvari shvataju lično i previše emotivno. Žene u ovom znaku vole da koketiraju, ali nikada neće dozvoliti sebi da prevare osobu sa kojom su u vezi i flert će se završiti samo na slatkoj priči i to je sve.

Ako uspete da osvojite srce jedne Vage, znajte da će vam biti potpuno posvećena i da ćete sa njom uvek moći o svemu da razgovarate. Iako deluju kao vrlo proračunate, u ljubavi se potpuno prepuste osećanjima i umeju da budu veoma romantične.

Bitno je da znate kako da postupite sa tako prefinjenim ženama jer ne vole muškarce koji se ponašaju prosto i za njih je intelekt veoma bitan. Od muškarca očekuju podršku u svakom trenutku i savet kada je to potrebno.

Žena Škorpija – fatalna zavodnica

Žene rođene u ovom znaku su najčešće dominantne, snažnog temperamenta i teže tome da pronađu takvog partnera. Njena osećanja su vrlo jaka. U svemu što rade očekuju da imaju uspeha jer daju svoj maksimum i ulažu previše energije i volje.

Za njih ne postoji neuspeh kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Ako osete da partner ne može da ih prati one se okreću drugome i ne žale za svojom odlukom. Vole kada partner preuzme inicijativu, ali isto tako vole i da one budu glavne u vezi i ako se podudare da su ona i partner isti ili slični može doći do svađa i nesuglasica, ali to im imponuje jer vole da se raspravljaju i komanduju.

Muškarci ne bi trebali da ih shvataju olako jer su one veoma direktne i bitna im je suština problema i stvari. Veoma su misteriozne i osećanja im se brzo smenjuju. Mogu biti mirne i odjednom tokom razgovora mogu započeti svađu i oni muškarci koji nemaju strpljenja za to, ne bi trebali da se upuštaju u vezu sa ovom energičnom i oštroumnom ženom.

Veoma su tvrdoglave i samouverene i sa njima nimalo nije lako izaći na kraj. Žene rođene u ovom znaku kada vole one to rade sa prevelikom strašću i one jednostavno moraju biti sigurne da su pronašle pravog partnera da bi se prepustile ljubavi i osećanjima.

Iako je po prirodi veoma atraktivna i svojom komunikativnošću ume da privuče ljude oko sebe, kada se zaljubi za nju ne postoji niko osim njenog partnera i uvek će biti na njegovoj strani sve dok on ima razumevanja za nju, za njene ponekad ekstremne zahteve, da se uključi u rasprave, ali i da ume da se povuče kada je to potrebno i da joj dopusti da ona vodi glavnu reč.

Iskrena i komunikativna – žena Strelac

Ove žene se trude da na svim životnim poljima budu uspešne. Vrlo su radoznale i za njih ništa ne predstavlja problem i nijedna tema im nije monotona pa samim tim sa svojim partnerom će uvek i o svemu moći da razgovara i da se uključi u raspravu ako je to potrebno.

Zbog svoje iskrenosti ponekad deluju previše surovo jer ne okolišaju već uvek govore ono što i misle. Šarmantne su i za njih svako novo iskustvo predstavlja novi izazov kako u ljubavi, tako i u svakodnevnom životu. Od muškarca očekuje da je ne uslovljava i da ne pokušava da je promeni.

Ona voli svoju slobodu i mogućnost da svaku situaciju prilagodi sebi. Po prirodi su vrlo poverljive i srdačne, ali kada je ljubav u pitanju često se boje intimnosti i plaše se da pokažu svoju privrženost i zbog toga je mnogi smatraju hladnom i proračunatom.

Ako muškarac uspe da je osvoji treba da bude svestan njenih interesovanja i da se trudi da je uvek podržava u odlukama i avanturama jer samo tako će moći da je zadrži kraj sebe. Pored nje ćete se uvek osećati pametno i nikada vam neće biti dosadno jer ćete sa njom moći razgovarati o svim temama koje vam padnu na pamet.

Žene rođene u ovom znaku vole da zavode svojom iskrenošću i vedrinom i vrlo lako možete postati opčinjeni njenom lepotom i načinom razmišljanja. Ove žene najčešće za partnera biraju muškarce koje poznaju dugi niz godina, sa kojim mogu lepo da komuniciraju i da se osete sigurnim.

Ako se i desi da se prepuste osećanjima, uvek će se truditi da sačuvaju tu svoju smirenost i staloženost i zbog toga često muškarcima deluju privlačnije i to ih čini zanimljivijim.

Nezavisna žena Jarac

Ove žene su mnogim muškarcima nedostižne. One su potpune nezavisne i ne dozvoljavaju da ih partner kontroliše. U ljubavi su veoma ravnopravne, trudiće se da budu uz svog partnera u dobru i u zlu. Zbog svoje stidljivosti mnogi ih smatraju veoma konzervativnim i opreznim. Dugo vremena će provoditi u upoznavanju svog partnera i neće svoje vreme trošiti na njega ako shvati da on nije onaj pravi.

Ovim znakom vlada planeta Saturn i osobe rođene u znaku Jarca mogu delovati potpuno nezainteresovano kada je u pitanju emotivan život, razmena nežnosti i strasti. Ovom znaku nije toliko bitna ljubav i nežnost koliko stabilnost i nezavisnost u samoj vezi tako da ove žene neće čekati ljubav svog života, već će se potruditi da pronađu osobu sa kojom će osetiti sigurnost i koja ih neće sputavati u svojim namerama i zacrtanim ciljevima.

Ako uspe da pronađe takvog muškarca onda će ta kombinacija sigurnosti i ljubavi sa dodatkom uzbuđenja dugo trajati i može se očekivati duga i stabilna veza. Uvek teže da pronađu partnera sa kojim će moći da se povežu na intelektulanom nivou, to im je veoma bitno.

Muškarac koji zavede ovakvu ženu treba da bude svestan njene neustrašivosti i ambicije. Veoma su strpljive, obožavaju red i disciplinu i ne vole sanjarenja već čvrsto stoje na zemlji i ne dozvoljavaju da ih bilo šta ometa u ostvarivanju cilja. Isto to se odnosi i na ljubav.

Međutim kada pronađu muškarca koji im odgovara, vole da mu se posvete i da mu ugađaju. Zbog toga mnogi pomisle da su upravo one pokorne u vezi što u suštini nije istina jer je ženama rođenim u ovom znaku najbitnija nezavisnost i nikada sebi ne bi dozvolile da budu sa osobom pored koje neće moći imati potpunu slobodu.

Žena Vodolija – najmaštovitiji Venerin sledbenik

Ako uspete da osvojite ženu Vodoliju, treba da budete svesni činjenice da one ne pate za romantikom i avanturom i ona mora steći u vas potpuno poverenje kako bi ta veza što duže potrajala. Kraj sebe vole da imaju muškarca pored kojeg će osetiti sigurnost.

Ove žene vole da isplaniraju svaki svoj potez i vrlo su temeljne. Muškarcima pored takvih žena nikada neće biti dosadno jer će se one uvek truditi da ih zabave i da im veza ne bude monotona. Uz ovakve žene uvek možete očekivati neko iznenađenje i često vas svojim postupcima mogu šokirati jer uvek gledaju da unesu neku novinu u odnos sa partnerom.

Slobodnog su uma, originalne i često svojim buntovnim ponašanjem prkose svima koji su drugačiji od njih. Zato muškarac treba da bude strpljiv kada su ove žene u pitanju i da se prilagodi njihovom slobodnom duhu.

Ove osobe nisu sklone romantičnim vezama i ne žude za tim, ali muškarac mora da poseduje određenu dozu humora i da bude komunikativan kako bi privukao pažnju žene Vodolije. Upravo zbog tog svog prkosa i buntovničkog ponašanja dešava se da budu pravi ljubavni magnet, ali samo pojedine osobe ih mogu ispratiti.

Po prirodi su vrlo harizmatične i ne vole da osuđuju postupke drugih ljudi i u ljubavi su dosta liberarne, ali svoju slobodu najviše vole da čuvaju čak i kada se zaljube. Kod njih sve dolazi iznenada.

Uvek će biti u potrazi za muškarcem koji je sličnih interesovanja kao i ona i koji će biti slobodnog duha. Morate biti u potpunosti originalni i posebni kako biste osvojili srce jedne Vodolije, ali kada se to desi budite sigurni da će vam se život promeniti i da će vam uvek biti zanimljivo jer će se žena Vodolija truditi da stalno unosi svežinu u vezu.

Ribe – kupaju se u moru osećanja

Žena Riba je osoba koja u svakoj situaciji ume da se snađe, ima neki određen pravac kojim ide i teži ka tome da trenutnu situaciju prilagodi svojim potrebama. Kad god nešto rade one vole da imaju plan, ali takav plan koji može da bude fleksibilan promenama.

Takve su i u ljubavi. Fleksibilne i prilagodljive. Najviše vole muškarce koji su romantični i koji to ne kriju. U vezu voli da unosi svežinu i nešto novo. Trudi se da uvek bude zabavna i da partneru ne postane dosadna.

Pored romantike, voli nežnost i bilo kakva grubost i agresivnost kod muškarca će je odbiti i šta god da kasnije uradite, nećete moći da promenite njeno mišljenje. Ume dobro da protumači karakter i ponašanje drugih ljudi i ako joj kao osoba ili muškarac ne odgovarate ona vas neće ni pogledati.

Nikada neće biti neprijatna, ali će se držati na distanci i neće imati želju da sa vama razgovara. Od muškarca uvek traži da on ima inicijativu, obožava da je drugi zavedu i ako budete pažljivi prema njoj, ona će vam uzvratiti vernošću.

Međutim i pored toga sklone su da često idealizuju dešavanja na ljubavnom planu i zbog takvih stvari greše i ponekad se razočaraju zbog nerealnih očekivanja. Iako deluju hladnokrvno, one to uopšte nisu. Žene rođene u ovom vodenom znaku poseduju veliku dozu strasti i može se za njih reći da su najosećaniji horoskopski znak.

Ne očekujte od njih da se sa vama svađa i raspravlja, njih to ne zanima. Ribe vole mir i stabilnost. Sposobne su da čitaju između redova, dobro tumače ljude i ako osete da ste tužni ili ljuti to kod njih može izazvati bol i depresiju. Ženi Ribi je najbitnije da pronađe muškarca koji je sličnih ili čak i istih interesovanja kao i ona, ko je pažljiv i nežan prema njoj.

Podelite ovo na društvenim mrežama!

Related Posts